42. oddíl Fénix

Stejně jako bájný tvor Fénix povstal z popela, tak jsme i my obnovily svoji činnost jakožto dívčí křesťanský oddíl. Scházíme se pravidelně každý týden, jednou za dva měsíce připravujeme víkendovou akci a v létě jezdíme na stanový tábor do krásné přírody u říčky Úhlavky. Většinu akcí pořádáme společně s chlapeckým oddílem Pardi, s nímž již několik let úzce spolupracujeme. Nejsme sice velký oddíl, ale o to osobnější máme vztahy a tvoříme skvělou partu. Přijímáme nové členky v průběhu celého roku.

Pokud máte zájem, můžete se přijít podívat na naše schůzky, které se konají každé pondělí v klubovně při kostele Panny Marie Růžencové od 15:00 hodin. Těšíme se na setkání s vámi.

Více informací, včetně mapy, kde najít naší klubovnu, naleznete na našem webu: 42fenix.skauting.cz nebo se můžete zeptat - Tereza Lišková +420 775 063 304

publikováno ve zpravodaji Farní věstník, duben 2014


  • Pozvánka na střediskovou mši Pozvánka na střediskovou mši
     
  • Betlémské světlo Betlémské světlo
    Naše středisko tradičně zprostředkovalo předávání Betlémského světla veřejnosti v plzeňských kostelích. Děkujeme za pohodový průběh a příjemnou sváteční atmosféru.
  • Konal se rádcovský kurz Konal se rádcovský kurz
    Už druhý rok jsme uspořádali střediskový rádcovský kurz PRSK určený pro mladší vedoucí. Letos se ho účastnilo 18 rádců ze všech oddílů střediska. Následuje reportáž jednoho z nich....