Oslava 30 let střediska - hledáme nový termín!

A K T U Á L N Ě :

Vzhledem k vývoji epidemie a možnému prodlužování přijatých opatření státními institucemi jsme nuceni naší akci V PŮVODNÍM TERMÍNU ZRUŠIT. V tuto chvíli hledáme vhodný náhradní termín. O konání akce budeme včas informovat.
Zachovejte nám přízeň a těšíme se na společné setkání.

Chceme pozvat všechny současné i bývalé členy a jejich rodinné příslušníky na výroční výpravu u příležitosti oslav 30 let našeho skautského střediska ICHTHYS Plzeň. Je to jedinečná příležitost setkat se svými kamarády a kamarádkami z oddílu, i se současnými členy a členkami střediska. Na akci můžeš očekávat kromě jiného náhled do historie střediska, společnou mši sv., občerstvení či tradiční skautské hry.
Akce se uskuteční v sobotu 25. dubna na našem tábořišti u Benišova mlýnu nedaleko Mileva. Sraz je mezi 10. a 11. hodinou na tábořišti, konec je naplánován cca v 17 hodin. Dopravit na místo se můžeš po vlastní ose (autem nebo vlakem) nebo využít objednaný autobus. Protože se akce koná v přírodě, kde není žádné velké parkoviště, preferujeme hromadnou dopravu vlakem či objednaným autobusem (autobus zastaví nahoře u Mileva). Je možné se přihlásit k dopravě autobusem i jen pro zpáteční cestu autobusem (třeba jet ráno vlakem a večer autobusem).

Na akci jsou zváni také rodinní příslušníci, i když členy skautského oddílu nikdy nebyli.

V případě účasti se prosím přihlas na níže uvedeném odkazu, abychom mohli připravit dostatek jídla pro všechny, a uveď i způsob dopravy, aby byla zajištěna dostatečná kapacita autobusu. Nejzazší termín přihlášení pro cestu autobusem je 9.dubna.
Přihlásit se můžeš zde.


Pro ty, kteří pojedou námi objednaným autobusem, je sraz v 9 hodin na parkovišti na náměstí Emila Škody (mezi autobusovým nádražím a škodovkou). Návrat cca v 18:30 na stejném místě.
Pokud se rozhodneš jet vlakem, je třeba myslet na to, že vlak jede jen do Stříbra, a ze Stříbra se jde pěšky asi 11 km. Vlak jede ráno v 7:05 z hlavního nádraží v Plzni, zpět ze Stříbra v 17:27 a 19.27, případně autobus v 17:37.


Účastnický poplatek je symbolických 30 korun (max. 100 korun pro čtyř- a vícečlenné rodiny).
Přesnou polohu tábořiště najdeš na https://mapy.cz/s/nagevobumo. Akci najdeš také na Facebooku.


V případě jakýchkoli dotazů se neváhej zeptat. Kontakt najdeš na konci článku.


Josef Krůta
vedoucí střediska ICHTHYS Plzeň
+420 722 803 038
kruta.j@gmail.com


  • Pozvánka na střediskovou mši Pozvánka na střediskovou mši
     
  • Betlémské světlo Betlémské světlo
    Naše středisko tradičně zprostředkovalo předávání Betlémského světla veřejnosti v plzeňských kostelích. Děkujeme za pohodový průběh a příjemnou sváteční atmosféru.
  • Konal se rádcovský kurz Konal se rádcovský kurz
    Už druhý rok jsme uspořádali střediskový rádcovský kurz PRSK určený pro mladší vedoucí. Letos se ho účastnilo 18 rádců ze všech oddílů střediska. Následuje reportáž jednoho z nich....