Rekonstrukce odpadní jímky

Na přelomu února a března letošního roku proběhly na naší základně po téměř třech letech příprav ještě déle očekávané rekonstrukční práce na odpadní jímce na naší Základně u Sv. Jiří na Doubravce. Původní jímka byla kompletně vybourána a na jejím místě byla vybudována nová a větší jímka včetně nového napojení na objekt. Díky realizaci tohoto projektu se zvýší komfort provozu, jelikož jíž není nutné vyvážet jímku tak často, a také byl odstraněn nevyhovující stav, kdy část odpadních vod zasakovala do podloží domu i okolního terénu.

Celý projekt, tj, stavební práce i inženýrská činnost, byly realizovány dodavatelsky na klíč. Inženýrskou činnost včetně jednání s realizační firmou jsme objednali u p. Ing. Jana Fictuma, který je zároveň členem naší organizace a objekt základny dobře zná. Stavební práce pak provedla firma DIDSTAV družstvo Plzeň.

Projekt byl realizován za podpory městské části Plzeň 4 v rámci dotačního programu Rekonstrukce, oprava a výstavba zařízení, areálů a související infrastruktury určené pro volnočasové aktivity na území městského obvodu Plzeň 4 III.

Děkujeme za finanční podporu městské části Plzeň 4 i rychlou realizaci všem zúčastněným.


  • Pozvánka na střediskovou mši Pozvánka na střediskovou mši
     
  • Betlémské světlo Betlémské světlo
    Naše středisko tradičně zprostředkovalo předávání Betlémského světla veřejnosti v plzeňských kostelích. Děkujeme za pohodový průběh a příjemnou sváteční atmosféru.
  • Konal se rádcovský kurz Konal se rádcovský kurz
    Už druhý rok jsme uspořádali střediskový rádcovský kurz PRSK určený pro mladší vedoucí. Letos se ho účastnilo 18 rádců ze všech oddílů střediska. Následuje reportáž jednoho z nich....