Středisková výprava

Ve Stínadlech se schyluje k volbě Velkého vonta a tuto příležitost si skauti z našeho střediska nemohou nechat ujít. Společně s Rychlými šípy jsme se proto vydali vontům v této volbě pomoci.

Do skautské základny Křemelka ve Strakonicích se nakonec první říjnový víkend (3.-5.10.2014) sjelo kolem sedmdesátky vlčat, světlušek, skautů, skautek, roverů a rangers, kteří se ze všech sil snažili podpořit svého favorita mezi kandidáty na titul Velkého vonta a neváhali ani postavit se samotnému Širokovi a získat od něj věc pro vonty nejcenější, hlavolam Ježka v kleci.

Díky dobře připravenému programu, hezkému počasí a hojné účasti ze všech oddílů se akce vydařila, takže nezbývá než poděkovat za organizaci akce přípravnému týmu (Kryštof, Anička, Kačka, Radar, Honza) a těšit se zase na další společnou střediskovou výpravu napřesrok.

Autor fotek: Pepa Krůta


  • Pozvánka na střediskovou mši Pozvánka na střediskovou mši
     
  • Betlémské světlo Betlémské světlo
    Naše středisko tradičně zprostředkovalo předávání Betlémského světla veřejnosti v plzeňských kostelích. Děkujeme za pohodový průběh a příjemnou sváteční atmosféru.
  • Konal se rádcovský kurz Konal se rádcovský kurz
    Už druhý rok jsme uspořádali střediskový rádcovský kurz PRSK určený pro mladší vedoucí. Letos se ho účastnilo 18 rádců ze všech oddílů střediska. Následuje reportáž jednoho z nich....